Popularni pjevač Saša Kovačević pritvoren u Njemačkoj

Pjevač Saša Kovačević progovorio je o nemilom događaju kada je preko 5 sati bio zatvoren u Njemačkoj.

On je za “Premijeru” najprije ispričao o spotu na kojem trenutno radi, a zatim je pričao o detaljima o kojima javnost nije znala.

“Već pet dana ne spavamo. Odlučili smo da napravimo mini film, potrebno je vremena za organizaciju, produkciju i sve. Nije samo tatu zabolela glava od cifre spota, zabolela je sve, ali mi smo poznati po tome da ulažemo u kvalitetne spotove”, rekao je on.

Na pitanje novinara o privođenju koje je doživio u Njemačkoj, pjevač je istakao da nije znao šta ga je snašlo.

“Ja se i dan-danas pitam šta je razlog. Na sreću nismo bili lišeni slobode, al bolje da su nas lišili slobode jer bi imali bolje uslove iza rešetaka. Oni se trude da budu profesionalni, to je njihovo pravo, ali to se kosi sa nekim normama…

Ako nisi vakcinisam određenom vakcinom, nemaš određena prava u nekim državama. Bio sam 5 sati zatvoren u nekoj sobi, sa svojim bendom.

Odbio sam da uđem u njihovu državu, vratio sam se prvim avionom. Nisu nam dali obrazloženje i na tome je i ostalo. Trudim se da ne mislim o tome”, otkriva Saša Kovačevič.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79