Popunjeni kapaciteti: U Medicinskoj školi neće biti drugog upisnog roka

Svi predviđeni kapaciteti za upis u prvi razred popunjeni već u prvom upisnom roku, što znači da drugog upisnog roka neće biti, objavila je Medicinska škola u Banjoj Luci.

Iz škole su izrazili zahvalnost na velikom interesovanju koje je pokazano za njihovu školu, što je istaknuto i u objavi na njihovoj službenoj Facebook stranici.

Medicinska škola Banja Luka posljednjih godina bilježi izuzetno veliku popularnost među učenicima, što je rezultiralo brzim popunjavanjem kapaciteta za upis u prvi razred već na početku upisnog procesa.

Ovaj trend ne čudi, imajući u vidu visok nivo obrazovnih standarda koje škola pruža i mogućnosti koje nudi svojim učenicima.

Ovogodišnji upisni proces posebno je bio intenzivan, a konkurencija za mjesto u Medicinskoj školi Banja Luka bila je izrazito jaka.

Učenici su svojim izborom potvrdili da cijene kvalitetno obrazovanje i stručno usmjeravanje koje škola pruža, što je rezultiralo brzim popunjavanjem svih raspoloživih mjesta u prvom razredu.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79