Porodica Bijedić demantuje medijske napise: Lana nije praunuka Džemala Bijedića

Nakon što su mnogobrojni mediji objavili da je praunuka Džemala Bijedića ubijena, a njeno tijelo bačeno u rijeku, obratio se Džemal Bijedić, unuk Džemala Bijedića, kako bi demantirao novinarske napise o porodičnoj relaciji Lane i Džemala Bijedića.

“Čitava naša porodica je pogođena ovom stravičnom tragedijom, ne možemo vjerovati šta se desilo. S druge strane, ogorčeni smo na medije koji kite na ovako ružan način. Lana nije praunuka Džemala, već Nurudina Bijedića. Salko i Džemal Bijedić su od dva brata djeca. Salko je imao, između ostalog, sina Nurudina, a Nurudinova kćerka je Nina, majka nastradale Lane”.

Podsjećamo, tijelo 19-godišnje Lane Bijedić iz Mostara pronađeno je sinoć u rijeci Studenčici u mjestu Studenci kod Ljubuškog. Pripadnici Gorske službe spašavanja iz Ljubuškog i Čitluka, njih šest, sat vremena poslije izvukli su tijelo iz rijeke. Uviđaj na licu mjesta obavili su pripadnici policije ZHK, te postupajući tužitelj.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79