Porodica i prijatelji u šoku zbog iznenadne smrti 23-godišnjeg Nedima

Vijesti o preranim odlascima bosanskohercegovačke mladosti iznova nose novu tugu i bol, a njih je nažalost sve više u našoj zemlji

Vijest o smrti mladića Nedima Agovića, koji je preminuo u 23. godini života donijela je još jednu tugu pod bosanskohercegovačko nebo.

23-godišnjak će danas biti ispraćen na vječni počinak, a dženaza će se obaviti u 13:30 sati, na gradskom mezarju Bare u Sarajevu.

Društvenim mrežama šire se brojne poruke podrške njegovim reoditeljima i sestri. Porodica, prijatelji i poznanici emotivnim riječima opraštaju se od Nedima.

Sestra, Selma Agović, objavila je osmrtnicu uz posvetu “volim te”, a u ove dvije riječi stalo je toliko tuge ali i ljubavi.

Podsjetimo, jučer je klanjana dženaza mladoj profesorici iz Prve gimnazije. Ramiza Delić iz Sarajeva preminula je u 31-oj godini. Vijesti o preranim odlascima bosanskohercegovačke mladosti iznova nose novu tugu i bol, a njih je nažalost sve više u našoj zemlji.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79