Porodica Isak u petak otvara svoju prvu benzinsku pumpu: Dijele 20 KM goriva

Uskoro bi trebala biti otvorena benzinska pumpa čiji je vlasnik i direktor Anela Isak, supruga entitetskog parlamentarca Arnela Isaka piše Crna-Hronika.

Arnel je sin ministra unutrašnjih poslova Federacije Bosne i Hercegovine Rame Isaka koji je prijavio da on i članovi njegove porodice imaju dvije firme i 15 nekretnina u Zenici i Sarajevu. Kako je objavio Centar za istraživačko novinarstvo (CIN), vrijednost prijavljene imovine porodice Isak je procijenjena na više od 18 miliona KM.

Kako su izjavili iz porodice Isak ovo neće biti prva benzinska pumpa koju će otvoriti. Otvaranje prve DHD pumpe planirano je za petak 5.1.2024. godine a prvi 50 kupaca dobit će po 20 KM goriva besplatno za svoj automobil.

Pumpa će raditi 24/h i bit će zaseban poslovni subjekt koji će se moći bez problema prijavljivati na tendere za nabavku goriva državnim institucijama.

Objekat se otvara 5.1.2024. godine u 10h u ulici Sarajevska 139B grad Zenica.

“PRVIH 50 kupaca nagrađujemo sa gratis gorivom u vrijednosti 20 KM, a ostale kupce prigodnim poklonima.” izjavili su iz ove kompanije

Porodica Isak otvara i benzinsku pumpu u Zenici: “Već traže radnike”

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79