Porodica Memić “čestitala” rođendan Alisi Mutap: “Sljedeći da dočekaš kod tate i proslaviš s njegovim ljudima”

Dženan Memić i Alisa Mutap

Porodica Memić na Facebook stranici “Pravda za Dženana” poslala je čestitku Alisi Mutap povodom njenog rođendana. Cijeli status prenosimo u cijelosti.

Na današnji dan se rodila ona, “osoba” koja se može nazvati svakakvim imenom, ali “čovjekom” nikako – ALISA MUTAP RAMIĆ.

Zbog te “osobe”, mi koji smo voljeli Dženana, mi koji smo proslavljali zajedno rođendane, smo ostali uskraćeni za to da ikada više dočekamo njegov rođendan.
A zbog koga???
Zbog te neke Alise Mutap, koja nikada u svom životu neće doživjeti te prelijepe uspomene koje smo mi doživjeli s našim Dženanom.

Alisa, želimo ti što duži život i da i ti prođeš kroz sve ovo, kada ti bude najljepše. Želimo ti da svaki put kada sklopiš oči, vidiš našeg Dženana, da ti njegov glas odzvanja u glavi dok si živa.
Te noći si rekla:” Pogledao me kao da sam monstrum.”, e pa želimo da ti taj pogled bude pred očima čitavog života i možda ti baš taj pogled vrati sjećanje.
Želimo ti da svakog narednog rođendana, na tortu stavljaš svijećice”124”, to je inače broj Hitne pomoći, koju nisi pozvala da bi spasila život našem Dženanu. Želimo da shvatiš jednoga dana da je zbog tebe ugašen jedan život.
I ne, nisi vrijedna toga.
Ti zapravo nisi vrijedna ničega.
I za kraj, DOBRO i LOŠE nikada nisu išli zajedno. Nadamo se da više nikoga nećes odvesti u smrt, gospođo Ramić.

I da sljedeći dočekaš kod tate i proslaviš s njegovim ljudima.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79