Porodica moli za pomoć: Nestala 10-godišnja djevojčica u Sarajevu

Danas je u Sarajevu nestala 10-godišnja djevojčica Merima Mučišta, potvrđeno je za portal Radiosarajevo.ba iz Operativnog centra Ministarstva unutrašnjih poslova Kantona Sarajevo.

“Oko 18 sati u PU Novo Sarajevo došao je njen dedo i prijavio nestanak. Kazao je da se nije vratila kući danas oko 14 i 25”, kazali su iz sarajevske policije.

Djevojčicin dedo Hajrulah Mučišta kazao je za portal Radiosarajevo.ba da je djevojčica danas od 14 i 15 otišla do prodavnice u naselju Vraca i od tada se nije pojavila.

“Nikada se do sada nije udaljila iz kuće, nije problematična. Samo škola i kuća. Vidim da je nema, pretražili smo cijelu familiju ali nje nema. Molim sve koji imaju bilo kakvu informaciju da se jave”, kazao je Hajrulah.

Porodica moli sve građane koji vide djevojčicu da obavijeste policiju ili da pozovu na brojeve 061/ 853-274 i 061/ 836-682.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79