Porodica Mutap: “Murize Memiću, ko je ubio vašeg sina?! Prestani nas terorizirati!

Zar vas nije briga barem za ostale građane kad krijete i štitite ubicu? Zanemarit ćemo činjenicu da je to krivično djelo, stoji između ostalog u saopćenju porodice Mutap

Porodica Mutap oglasila se saopćenjem u kojem iznose nove tvrdnje u slučaju Dzenan Memić, jer kako kažu, “žele obavijestiti javnost da je Muriz Memić lažno prijavio Alisinog supruga zbog navodnih prijetnji”.

Muriz i Arijana Memić: Dok je Dženan bio u komi, Alisa Mutap je pitala “Šta je to on mumljao?”

-Da ne bismo čekali Muriza Memića narednih pet godina, kao što čekamo da nam konačno saopšti ime ubice njegovog sina, kojeg zna i s kojim se povremeno sretne, a možda ga i nahrani, kao što je hranio Seferoviće (prema njegovim navodima), mi kao porodica odlučili smo da saopćimo javnosti koga je on prijavio, stoji u saopćenju.

Kako kažu, Muriz Memić terorizira i njih i javnost “svojim senzacionalistickim najavama”.

-Ja ću reći danas, možda ću sutra ili neću, nek neko kaže ime, ja ću prezime. Murize Memiću, ko je ubio vašeg sina? Zar vas nije briga barem za ostale građane kad krijete i štitite ubicu? Zanemarit ćemo činjenicu da je to krivično djelo. Sve pohvale za brzu reakciju policije, nadamo se da će biti tako brzi i u budućnosti.

Podsjećamo, policijski službenici Uprave policije MUP-a Kantona Sarajevo identifikovali su, pronašli i uhapsili jučer Alisinog supruga Fahrudina Ramića iz Sarajeva, koji je osumnjičen da je prijetio smrću Murizu Memiću, ocu ubijenog Dženana.

Iz Tužilaštva KS objavili su saopćenje da je Ramić upravo pušten na slobodu.

Arijana Memić: Od ovog trenutka niko od nas se ne osjeća sigurno!

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79