Porodica Mutap se oglasila: Neka Muriz konačno kaže ko je ubio njegovog sina. Alisin suprug mu nije prijetio

Iz porodice Mutap oglasili su se saopćenjem u kojem, kako kažu, “žele obavijestiti javnost da je Muriz Memić lažno prijavio Alisinog supruga zbog navodnih prijetnji”.

“Da ne bi čekali Muriza Memića narednih pet godina, kao što čekamo da nam konačno saopšti ime ubice njegovog sina, kojeg zna i s kojim se povremeno sretne, a možda ga i nahrani, kao što je hranio Seferoviće (prema njegovim navodima), mi kao porodica odlučili smo da saopćimo javnosti koga je on prijavio”, stoji u saopćenju.

Kako kažu, Muriz Memić terorizira i njih i javnost “svojim senzacionalistickim najavama”.

“Ja ću reći danas, možda ću sutra ili neću, nek neko kaže ime, ja ću prezime. Murize Memiću, ko je ubio Vašeg sina? Zar Vas nije briga barem za ostale građane krijući i štiteći ubicu? Zanemarit ćemo činjenicu da je to krivično djelo. Sve pohvale za brzu reakciju policije, nadamo se da će također biti tako brzi i u budućnosti.


Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79