Porodica Omerović nema ni za hrane a ni za drva

Redakciji portala Crna-Hronika javila se porodica Omerović sa svojom tužnom životnom pričom. Njihovu priču pogledajte u nastavku.

“Poštovani novinari lista Crna Hronika. Pošto snimate razne slučajeve i priloge socijalno ugroženeih osoba, gledajući vaše priloge i ja sam odlučila da vam se javim sa svojom situacijom i problemom. Ugrožena smo porodica. U stanju smo socijalne potrebe i muke. Nemamo nikakvih primanja, živimo u alternativnome smještaju daleko od svijeta, opštine doktora o kojima smo oboje ovisni. I ja i muž smo bolesni. Puno lijekova trošimo i nemamo ništa. Muz mi je demobilisani borac, ranjavan je u ratu, pun je gelera ima i tešku kožnu bolest koja je opasna. Nemamo ni drva ni hrane naša situacija je veoma teška zato vas molim da nas posjetite što prije i da nas snimite da narod vidi ne bili nam ko pomogao. Mi živimo u opstini Sanski Most, mjesto selo Donji Kamengrad bb.

 

Ernad Omerović 062695996

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79