Porodica Osmanović podigla spomenik: “Ovdje su nam poginuli majka, brat i trudna snaha”

Tri osobe su smrtno stradale nakon saobraćajne nesreće koja se dogodila 30.1.2021. sjeverno od Mostara.

U frontalnom sudaru dva vozila u mjestu Grabovica na licu mjesta poginuli su bračni par Rusmir i Jasmina Osmanović, a dan kasnije preminula je i Kadira Osmanović.

Brat nastradale porodice Osmanović za CH: Poginuli su mi majka, brat i trudna snaha! Ne znamo ni ime djevojke koja je ubila moje, samo znamo da je kćerka nekog tajkuna!

Nesretni supružnici su se nalazili u automobilu Opel Astra i kretali su se iz smjera Sarajeva prema Mostaru, a u kobnom trenutku, pod još neutvrđenim okolnostima, direktno su se sudarili s vozilom Audi, koje je dolazilo iz suprotnog smjera, a za čijim se volanom nalazila M. I. (20) iz Jablanice.

Porodica Osmanović danas je podigla spomenik na mjestu nesreće.

“Zaista nam je veoma teško. Ja se osjećam teško. Još nisam zaboravio svoje najmilije i nikada ih neću zaboraviti. Spomeni su postavili moj otac, brat sestra i ja. Nadam se da će biti pravde i da će osoba koja ih je ubila ostatak života prosvesti iza rešetaka.” – izjavili su članovi porodice Osmanović.

Klanjana zajednička dženaza majci i sinu koji su poginuli u saobraćajnoj nesreći kod Mostara

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79