Porodica Petrović osmislila pakeli plan: Mjesec dana sakrivali nesreću, pjevač objavljivao fotografije i pjevao po kafanama i svadbama

Pjevač Mahir Petrović svojim skupocjenim Audijem je pregazio čovjeka i ostavio ga na ulici bez pružene pomoći.

Saobraćajna nesreća se desila u Gornjem Vakufu-Uskoplju 31. jula ove godine, a pješak J.B. je podlegao povredama.

Foto: gornjivakuf.com

Možda bi se muškarcu J.B. moglo pomoći da Petrović nije odlučio pobjeći sa lica mjesta i ostaviti povrijeđenog pješaka na ulici.

Skoro mjesec dana Mahir Petrović je prikrivao šta je uradio, a u svemu mu je pomogao otac.

Porodica Petrović je osmislila pakleni plan

Kako saznaje Crna Hronika, odmah nakon nesreće pijani Mahir Petrović je otišao kući i rekao ocu Irfanu šta je uradio. Njihov plan je bio da sve prekriju, da sakriju automobil Audi kojim je skrivio nesreću, te da se Mahir ponaša uobičajno kako komšije i sugrađani ne bi posumnjali na njega. Otac mu je savjetovao da nikome ne govori šta je uradio.

Mahir je mjesec dana izlazio na ista mjesta kao i prije nesreće, pjevao po svadbama, provodio se po kafanama, odlazio u Beograd i vraćao se, te je na društvenim mrežama objavljivao fotografije kao da se ništa nije dogodilo.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Mahir Petrović (@mahirpetrovic)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Mahir Petrović (@mahirpetrovic)

Za to vrijeme je otac Irfan Petrović pokušao kupiti rezervne dijelove za oštećeni Audi, kako bi prikrili da je automobil učestvovao u saobraćajnoj nesreći.

To im je bila kobna greška, jer su policijski službenici operativnim radom dobili informaciju i odmah ih lišili slobode.

Pjevač Mahir Petrović pijan Audijem pregazio pješaka pa pobjegao. Otac po auto otpadima tražio dijelove da sve prekrije

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79