Porodica poginulog mladića: Tijelo našeg Ildahida su vukli po cesti

Porodica poginulog mladića: Tijelo našeg Ildahida su vukli po cesti


U stravičnoj nesreći koja se dogodila 18. januara u Čanicima kod Tuzle poginuli su mladići Ildahid Malkić i Irmel Arnautović, dok je Anel Arnautović teško povrijeđen. Sva trojica mladića su iz Tinje.

Kako je tada objavljeno Ildahid Malkić je bio za volanom Mercedesa koji se sudario s autobusom u 2:50 sati, dok je Irmel Arnautović bio na mjestu suvozača. Navodno su Anel Arnautović i 16-godišnji E. A. sjedini na stražnjem sjedištu.

Rođak nam dosipa so na svježu ranu za sinom

 

Međutim, porodica poginulog Ildahida Malkića tvrdi da on nije upravljao vozilom, nego maloljetni E. A.(identitet poznat redakciji). Prema njihovim informacijama, 16-godišnjak je navodno u policiji potvrdio da je te kobne noći vozio Mercedes.

Prema svim informacijama koje smo mi dobili, sumnjamo da je jedan od ove dvojice koji su preživjeli vozio (Anel Arnautović i E. A., op. a.). Oni su svi amidžići. Njihov rođak, Nadan Arnautović, koji je svirao na mjestu gdje su oni tu noć bili, nama se nije ni javio, a on je prvi došao na mjesto nesreće, jer je išao iza njih – kazali su iz porodice Ildahida Malkića za “Avaz”.

Oni navode i kako nijedno tijelo nije bilo u automobilu, te da je prema povredama koje je zadobio, Ildahid najvjerovatnije sjedio pozadi.

Mi sumnjamo, tako nam pričaju ovdje komšije, jer nama nije ni do čega, da su oni tijelo našeg Ildahida vukli kako bi namjestili da je on vozio. Maloljetnik je pobjegao s lica mjesta i tek sutradan se javio policiji i potpisao izjavu da je on vozio. Koliko dana je prošlo od nesreće, mi još čekamo izvještaj iz policije. Njihove porodice su stalno u policiji, nešto nije uredu – kazali su iz ožalošćene porodice Malkić za “Avaz”.

Oni su istakli i kako je Ildahid bio sportista i uzoran mladić te da nikada nije pio alkohol.

Šok u Srebreniku: Iza prevare stoji rođak nastradalog Irmela Arnautovića

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima!

Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79


Pošalji vijest
Pošalji vijest

Imate vijesti koje želite podijeliti anonimno?
Javite nam putem Vibera ili e-maila!

VIBER EMAIL

Društvene mreže

Pratite nas na društvenim mrežama kako biste uvijek bili u toku s najnovijim vijestima i ekskluzivnim sadržajem!

Preuzmite našu službenu aplikaciju i uživajte u bržem i lakšem pristupu svim najnovijim vijestima, direktno na vašem mobilnom uređaju!

Crna Hronika Andorid AplikacijaCrna Hronika iOS Aplikacija