Porodica se oprostila od Admira Sovića

Na dženazi su bili njegovi najbliži članovi porodice, među njima i dvije sestre, brat i majka Rahmane, kojoj je ovo bio treći ukop vlastitog djeteta.

Hodža je na dženazi zamolio prisutne da se suzdrže od suvišnih komentara te da halale.

Lejlina familija tvrdi da se ona trudila da prehrani djecu, da je radila što je stigla da im omogući bolji život. Zaposlila se nedavno kao zaštitar. Admir, kažu, nije odobravao da ona radi, a prošlog vikenda je bio i kod njene kuće u Cazinu, gdje je razgovarao s njenim ocem. U njihovom domu još odjekuju imena Ahmira, Neile i Ajlana koje doziva majka Lejla, koja je narušenog psihičkog zdravlja.

Crna-Hronika.info

Hutba efendije Aldin Adilovic u džematu Mali Lug za Admir Sović (37) oduzeo život svoje troje djece i potom se objesio

Gepostet von CRNA Hronika BIH am Sonntag, 16. Dezember 2018

Lejlin zahtjev

Danas je dženaza ubijenoj djeci, sedmogodišnjem Ahmiru, petogodišnjoj Neili i dvogodišnjem Ajlanu. Na Lejlin zahtjev, djeca će biti ukopana u majčinom rodnom mjestu. Dženaza i ukop će biti poslije podne-namaza ispred džamije Brezova Kosa u Cazinu. Unsko-sanski kanton i grad Bihać proglasili su danas Dan žalosti.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79