Foto: Crna-Hronika
Porodica ubice Mehemeda Vukalića obrisala Facebook profile: “Policija im  jučer upala u stan”

Porodica ubice Mehemeda Vukalića obrisala Facebook profile: “Policija im jučer upala u stan”


Tokom jučerašnjeg dana dogodila se tragedija koju Sanski Most ne pamti. Nažalost domar Mehemed Vukolić pobio je svoje kolege u srednoj školi u kojoj su se za vrijeme likvidacije nalazila djeca koja su polagala popravne ispite piše Crna-Hronika.

On je upao na sastanak u školi i počeo pucati iz automatske puške i ubio tri osobe. Nakon toga pokušao je skratiti i sebi život ali nije uspio.

Kako je potvrđeno za medije, policija je izvršila i pretrese vozila, kao i stambenih i popratnih objekata koje je koristio domar Mehemed Vukolić.

– Uviđaj je jučer završen u 18 sati, izvršeni su i pretresi vozila počinioca, kao i stambenih i popratnih objekata istog, pod nadzorom Tužilaštva. Naređeno je određivanje kriminalističkih radnji, pa i forenzičkih, radi utvrđivanja svih činjenica o nemilom događaju, radi i objektivnosti samog uzroka smrtnosti. Pretpostavljam da će se vršiti i obdukcija, jer je to uobičajeno. I taj će segment biti dokumentovan od istražitelja koji vodi postupak – kazao je portparol MUP-a Unsko-sanskog kantona Adnan Beganović.

Kako saznaje portal Crna-Hronika porodica pomahnitalog Mehemeda izbrisala je Facebook profile koje je koristio ubica. Postavlja se pitanje šta krije Facebook nalog ubice koji je likvidirao tri osobe na mjestu gdje je radio?



Pošalji vijest
Pošalji vijest

Imate vijesti koje želite podijeliti anonimno?
Javite nam putem Vibera ili e-maila!

VIBER EMAIL

Društvene mreže

Pratite nas na društvenim mrežama kako biste uvijek bili u toku s najnovijim vijestima i ekskluzivnim sadržajem!

Preuzmite našu službenu aplikaciju i uživajte u bržem i lakšem pristupu svim najnovijim vijestima, direktno na vašem mobilnom uređaju!

Crna Hronika Andorid AplikacijaCrna Hronika iOS Aplikacija