Porodica YouTubera Mirka Rašića se oglasila. Spominju povredu glave i pozajmljivanje novca

Youtuber i automehaničar Mirko Rašić pronađen je mrtav jučer u hali u Surčinu, a odmah su se na društvenim mrežama pojavile spekulacije o razlozima njegove smrti.

Njegova najbliža porodica se sada oglasila zvaničnim saopštenjem i istakla da povreda glave koja se vidi na snimku o kojem se priča datira od ranije.

Također, izazvala je komentare i dio u kojem Mirko Rašić spominje pozajmljivanje novca, dugove i vraćanje dugova, a na to su se osvrnuli.

“Mirkova povreda glave nastala je 24.04.2023. tokom uređivanja studijskog prostora. Snimanje ovog videa je obavljeno 26.04.2023., stoga povreda glave i izrečene stvari u videu nemaju veze sa nedavnim događajima niti Mirkovim zdravstvenim stanjem. Molimo gledatelje da ne povezuju ove stvari jer su rečenice izgovorene o finansijskom stanju satira koja se odnosi na pojavu automobila iz recenzije. Zahvaljujemo na razumijevanju”, navodi se u zvaničnom saopštenju.

Fanovi neovlašćenog servisera tvrde da Mirko ima razbijenu glavu: “Kamatari nema šta drugo”

Poznati youtuber i auto-mehaničar Mirko Rašić pronađen je mrtav jučer u Surčinu u jednoj hali. Tijelo Mirka Rašića je pronašao njegov kolega, s kojim je navodno trebao da se sastane.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79