Porodična tragedija na cesti: Rođena braća poginula u trenu, majka kritično

Na Ibarskoj magstrali rano jutros, oko 6.30 sati, u ataru sela Miločaj, u blizini Tavnika kod Kraljeva, dogodila se ne samo stravična saobraćajna nesreća nego i velika porodična tragedija u kojoj su živote izgubila dva mladića – dva brata iz Rožaja dok im je majka u kritičnom stanju i bori se za život.

Do nesreće je došlo kada je golf CG tablica, pretičući kamion, direktno udario u autobus koji je dolazio iz suprotnog smjera.

Koliko je udar bio jak govore i ostaci automobila od kojeg nije ostalo gotovo ništa. Četvrta osoba iz njihovog auta teško je povrijeđena, a u kragujevačkom autobusu nije bilo ni stradalih ni povrijeđenih.

Kako Kurir saznaje, braća su imala 18 i 28 godina, a majka ima 49. Ona se bori za život i trenutno se nalazi u Opštoj bolnici „Studenica“ u Kraljevu odakle će najvjerovatnije biti prebačena u Kragujevac. Za volanom je u trenutku nesreće navodno bio 18-godišnji mladić. J.S.

Na tom dijelu puta jutros je bila izuzetno gusta magla.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79