Porodična tragedija: Supruzi prerezao grkljan pa pokušao sebi oduzeti život

Mijailo Stopić (68) iz zlatiborskog sela Rožanstvo likvidirao je svoju suprugu Milinu (62) tako što joj je prerezao grkljan, a potom istim nožem pokušao je presuditi sebi posjekavši se po vratu.

Policija je u zaselak Stopići ispod Zlatibora stigla u srijedu navečer, nakon što je dvoje mještana ovog sela zateklo stravičnu sliku u hodniku kuće svojih komšija Mijaila i Miline.

 

Kad su prišli kući, počeli su, kažu, da dozivaju Milinu, ali se iz kuće niko nije javljao.

– U jednom trenutku komšinica je prišla, a kroz poluotvorena vrata pojavila se Mijailova glava. Pokušavao je nešto da nam kaže, ali je samo krkljao. Ispod vrata mu se vidjela krvava rana. Pokazivao je nadolje, prema podu, prišao sam i ja i onda smo vidjeli jorgan na podu. Mijailo je u jednom trenutku, kad sam ga pitao gdje je Milina, podigao kraj jorgana i ispod se pojavila glava mrtve Miline. Vidjeli su se i rana i krv na vratu – ispričale su za srbijanske medije komšije Stopića.

Šta je motiv zločina, utvrdit će istraga, prenosi Avaz.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima!

Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79