Porodio ženu u svom autu kod Širokoga Brijega

Mario Maras iz Posušja porodio je svoju suprugu, 29-godišnju Josipu Maras u osobnom vozilu na putu prema rodilištu.

Često smo čuli ili čitali o slučajevima poroda na putu do rodilišta. No, rijetko smo čuli da je muž porodio suprugu u osobnom automobilu. Takav slučaj dogodio se u četvrtak u 2:00 sata u mjestu Kočerin kod Širokoga Brijega, piše Večernji list.
Naime, 31-godišnji Mario Maras iz Posušja porodio je svoju suprugu, 29-godišnju Josipu Maras u osobnom vozilu na putu prema rodilištu.

Kako je novinar ovog lista čuo od prijatelja obitelji Maras, hrabrom tati u pomoć je nakon poroda priskočila Hitna medicinska pomoć Doma zdravlja Široki Brijeg te su mamu i rođenu Mateu prevezli do Sveučilišne kliničke bolnice u Mostaru.
Mala Matea smještena je na odjel pedijatrije, a majku Josipu na odjel za porodilje SKB-a. I novorođena beba, treće dijete ponosnih i sretnih roditelja, i njihova majka u dobrom su zdravstvenom stanju, zaključuju ove novine.


Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79