Poruka Čedomira Jovanovića iz bolnice: Ljekari su zaustavili širenje upale pluća, čuvajte se

Čedomir Jovanović, predsjednik Liberalno-demokratske partije i savjetnik člana Predsjedništva Bosne i Hercegovine Željka Komšića javio se iz beogradske bolnice kazavši da se i dalje bori sa koronavirusom.

– Premoren sam, zaustavili smo tokom vikenda širenje upale pluća, kiseonik me je sačuvao i još mi je neophodan da bih što više odmarao pluća koja se bore sa virusom.

Polako obaramo temperaturu i smirujemo krvni pritisak.

Ljekari su stalno sa mnom i na svaku promjenu reaguju modifikacijom terapije. Drugu noć zaredom sam uz njihovu podršku uspio da odspavam nekoliko sati, pošto su našli rješenje za bolove koji su me kidali čitave sedmice. Mislim na sve i o svemu. Čuvajte se – napisao je Jovanović na svom Facebook profilu.

Podsjećamo, Jovanović je hospitaliziran prošle sedmice nakon što je otkrio da je pozitivan na koronavirus i kada se njegovo zdravstveno stanje pogoršalo.

Zaustavili smo tokom vikenda širenje upale pluća, kiseonik me je sačuvao i još mi je neophodan da bih što više odmarao…

Gepostet von Čedomir Jovanović am Montag, 6. Juli 2020

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79