Poruka kćerke Siniše Mihajlovića bolesnom ocu mami suze na oči

Virginia Mihajlović, kćerka trenera Siniše Mihajlovića, posvetila je emotivnu objavu svom ocu koji je uprkos borbi sa akutnom leukemijom došao na klupu Bolonje voditi ekipu na otvaranju sezone kod Verone te tako oduševio italijansku javnost.

Virginia je objavila očevu fotografiju s utakmice te napisala: “Premalo je reći da te volim. Pored toga što sam ti kćerka, tvoja snaga, hrabrost i upornost me čine najponosnijom curom na ovom svijetu. Ti si više od borca, više od ratnika i više od lava, ti si više od svega. Koliko ti toga još želim reći, ali prave riječi kojima bih te opisala još niko nije izmislio”, napisala je ponosna Virginia i raznježila mnoge.

 

Koliko je ponosna pokazala je i tako što je na svom Instagram Storyju podijelila brojne objave drugih korisnika Instagrama koji su se divili potezu borbenog Mihajlovića.

Inače, Mihajlović je prije sedam dana uspješno prošao prvu fazu hemoterapije, a i iz bolnice se trudi voditi ekipu. Razmjenjuje mailove sa stručnim štabom i igračima, sve treninge gleda u prenosima uživo i analizira podatke sa treninga i utakmica, prenosi Index.hr

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79