Poruke članova grupe Pravda za Davida Davoru Dragičeviću

Članovi grupe Pravda za Davida poručili su Davoru Dragičeviću, ocu ubijenog Davida Dragičevića, da ga čekaju i da u svojoj borvi za istinom nikada neće ostati sam.

“Davor je uvjek bio dva koraka ispred ubica. Nadam se da je i ovaj put tako. Ćaća, čekamo te”, “Davor Dragičević gdje god da si fališ, volimo te i znaj da se molimo za tebe. Nikada nećeš ostati sam… Nikada”,

“Davor Dragičević gdje god da si fališ,volimo te i znaj da se molimo za TEBE.
Nikada nećeš ostati sam …NIKADA !”

Ovo su samo neke od mnogobrojnih poruka članova grupe Pravda za Davida upućene Davoru Dragičeviću koji je još uvijek pod nerazjašnjenim okolnostima nestao u noći 30. decembra tokom protesta grupe Pravda za Davida u Banjaluci.

Već šesti dan niko ne zna šta se te noći desilo sa Davorom Dragičevićem. On je posljednji put viđen oko 23 sata blizu džamije Ferhadija, kada je policija tjerala građane s Trga Krajine poslije skupa “Pravda za Davida”.

Iako je te noći prvobitno objavljeno informacija da je Davor ponovo uhapšen, iz Ministarstva unutrašnjih poslova Republike Srpske odmah su demantovali pisanja pojedinih medija.

Buka

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79