Posebna čestitka Zdravka Mamića za Kurban-bajram. Skupio je na hiljade lajkova

“Podijelite, pomozite – višestruko će vam se vratiti. Izmamite osmijeh na nečijem licu – bit ćete i vi sretni”, poručio je Mamić.

Dragi prijatelji, svi vi koji obilježavate veliki blagdan – Kurban bajram, dozvolite da vam čestitam uz želju da ove dane provedete u dobrom zdravlju i obiteljskoj sreći, okupljeni oko blagdanske trpeze koja je uvijek bila i ostala simbol zajedništva.

Ovo je blagdan žrtve, darivanja ali i brige za bližnje, zato ne dozvolite da sutra vaši susjedi, prijatelji ili članovi obitelji koji nemaju materijalne mogućnosti ostanu uskraćeni za osjećaj i radost koju donosi Bajram.

Podijelite, pomozite – višestruko će vam se vratiti. Izmamite osmijeh na nečijem licu – bit ćete i vi sretni.

Iskoristite ovaj blagdan kako bi se iznova zbližili sa vašim najdražim, susjedima i prijateljima, ali i kako bi u vjeri našli snagu i ohrabrenje da prevladate sve izazove i kušnje koje život svakodnevno donosi.Sretan Kurban – bajram, stoji u objavi Zdravka Mamića.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79