Posljedice objavljivanja peticije: Simpatizer SDA na kućnom pragu maltretirao porodicu Amira Hadžića!

Supruga Amira Hadžića, popularnog YouTube kreatora, humaniste i influensera, sa javnošću je podjelila potresno svjedočanstvo. Prava drama se odvijala sinoć, sat iza ponoći ispred njihove porodične kuće, saznaje portal Crna Hronika. Do u detalje je Hani Hadžić objasnila šta se desilo, ali i ko je krivac za sve.

“Ovaj ‘divni gospodinčić’ jer tako izgleda samo na slikama veceras u 01:00h je dosao na kucna vrata sa četvoricom isto tako moglo bi se reci ‘divni mladici’ – započela je svjedočanstvo hani, priloživši fotografiju Armina Šabanovića iz Živinica.

Armin Šabanović lijevo na fotografiji

“Ilma i ja smo spavale i odjednom se začulo zvono na vratima vise puta u trenutku nekih 10-15x je zvonio ja sam onako zbunjena ustala i otišla do Amira u sobu da pitam ko zvoni, on je na kamerama vec njih uočio i nije htio da otvara.

Onda je dotični ‘divni gospodinčić’ poceo da galami: ‘Amire izađi, je*em ti to dijete i ženu’. Oštetio nam je auto, ima udubljenje također.

Amir je uzeo telefon da nazove policiju, međutim i komšije su čule galamu i psovanje i nazvale su policiju prije nas.

Amir je poludio, spriječila ga da izađe iz kuće

Onda je jedan od njih povikao – ‘Hajmo bježimo, zvao je policiju’, a ovaj ‘gospodinčić’ je rekao – ‘Vratiću se’ i opet je na to dodao – ‘Je*em ti to dijete’. Tad je Amir poludio izletio iz kuće, uzeo neku letvu. Ja sam se naravno prepala, nisam htjela da radi njih ima problema i da završi u zatvoru. Povukla sam ga svom silom na pod i zgulila mu nogu.

Amir je ponovo ustao i krenuo, a onda su sva trojica ili četvorica, koliko ih je bilo na putu, sjela u auto i pobjegla. Taj jedan je i sjedio u autu na putu i čekao.

Znači maltretiranje na privatnoj imovini. Nanošenje duševne boli mom djetetu od 6 godina, koje još ne može zaspat i meni u petom mjesecu trudnoće neće završit na ovoj objavi.

Lično predajem advokatu, sudu, tužilaštvu, kome god treba. I vidimo se na tim mjestima ‘gospodinčiću’, ja ti garantujem! Žena u petom mjesecu trudnoće” – napisala je Hadžić.

Amir Hadžić pokrenuo novu peticiju: Želimo da Bakir Izetbegović bude uhapšen!

Maltretiranje zbog peticije?

Podsjetimo, nakon što je napravio peticiju za hapšenje Milorada Dodika, Amir Hadžić je istu peticiju napravio i za Bakira Izetbegovića. Međutim, nakon nešto više od sat vremena bio je primoran da peticiju zatvori, kako je sam rekao, zbog prijetnji koje su mu bile upućene.

– A vidiš ipak Bošnje ne daju svog Baketa. Za 50 hiljada potpisa za Dodika, javio mi se 1 (slovima: jedan) Srbin da me pita: “Šta se dešava sa mnom”, za 2.000 potpisa za Baketa javilo mi se 200 Bošnjaka da mi požele smrt porodici. Bakire Izetbegoviću samo ih deri, neću te više nikad spomenut – naveo je tada Hadžić.

Upravo je objavljivanje ove peticije bilo motiv napada na porodicu Hadžić, saznaje portal Crna Hronika.

Armin Šabanović, koji je izveo ovaj napad, živi u Živinicama i ne krije da je simpatizer SDA. Na svom Facebook profilu je tokom prethodnih lokalnih izbora otkrio za koga je glasao na poseban način. Uključio je live prenos na Facebooku i snimio zaokruživanje izbornog listića. Naravno, glasao je za kandidate Stranke demokratske akcije.

Screenshot video zapisa sa Facebook profila Šabanovića
Screenshot video zapisa sa Facebook profila Šabanovića

Užasavajuće je da se sloboda govora u Bosni i Hercegovini guši primitivnim napadima na porodice. Nadasve, nepojmljivo je da su pojedinci spremni ugroziti živote trudnica i djece zarad političkih ideala.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79