Postanite jedan od 200 novih policajaca u MUP-u Kantona Sarajevo!

Javni konkurs za popunu slobodnih radnih mjesta policijskih službenika u Upravi policije Ministarstva unutrašnjih poslova Kantona Sarajevo u početnom činu “POLICAJAC”, objavljen je danas.

Javni konkurs ostaje otvoren 30 dana od dana posljednjeg objavljivanja javnog konkursa u dvije dnevne novine koje se distribuiraju širom Bosne i Hercegovine. Prijava sa potrebnim dokumentima se predaje lično (uz predočavanje identifikacionog dokumenta sa slikom i potpisom) u zatvorenoj koverti, najkasnije u roku od 30 dana od dana posljednjeg objavljivanja javnog konkursa, Upravi policije neposredno na Pisarnicu Ministarstva ili putem preporučene pošte na adresu:

“Uprava policije MUP-a Kantona Sarajevo, ul. La Benevolencije br. 16, 71000 Sarajevo”, sa naznakom “za Javni konkurs – početni čin policajac – NE OTVARATI”.

Radno vrijeme Pisarnice MUP-a Kantona Sarajevo je od ponedjeljka do petka od 07:30 do 16:00 sati.

Detalje konkursa i ono što je potrebno za prijavu možete pogledati OVDJE.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79