Postoje sumnje da je neko podmetnuo požar kod Šibenika

Građani Dubrave kod Šibenika pretrpjeli su ogroman strah nakon što je sinoć i jutros vatra gutala sve pred sobom i opasno zaprijetila kućama i stanovništvu.

Načelnik Policijske uprave šibensko-kninske Ivica Kostanić kazao je da policija već raspolaže nekim saznanjima, prenosi portal ŠibenikIN.

– Od jutros intenzivno radi služba kriminalističke policije koja istražuje uzroke požara – rekao je Kostanić, dodavši kako je ljudski faktor kod požara na otvorenom prostoru itekako prisutan.

Naglasio je kako je to većim dijelom nepažnja i dodao da uvijek postoji mogućnost namjernog zapaljenja pa u tom smjeru ide istraga, koja je u toku.

– Neka konkretna saznanja držimo za sebe, za našu službu, ali direktna obrada je počela – kazao je Kostanić.

Srećom, intervencijom vatrogasaca, ali zahvaljujući i kiši koja je jutros padala, požar je ugašen, a u međuvremenu su za saobraćaj opet otvorene sve ceste na području Šibensko-kninske županije.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79