Posvađali se Konaković i Dodik: Znao sam da si levat, ali da si toliki levat, nisam ni pretpostavljao

Predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik i ministar vanjskih poslova BiH Elmedin Konaković ponovo su se posvađali. Ovaj put na X-u.

Njih dvojica već par dana prozivaju jedan drugog zbog sastanka Konakovića u Luksemburgu, Dodik je najavio objavu nekog “ekskluzivnog” snimka sastanka, Konaković je optužio da mu špijun šalje snimke i da zna ko je on.

Dodik se na kraju povukao i objavio insert iz filma “Tri karte za Hollywood”, a u kojem glumac Bata Živojinović govori “Ja Rusiju sanjam svake noći” i montiran je potpis Dine Konakovića.

Konaković je na društvenoj mreži X komentirao Dodikove najave objavljivanja snimka te ga je nazvao šaljivdžijom.

“Sinoć galamdžija, a danas šaljivdžija. Drami, prijeti, kuka, plače, al’ na kraju konja veže gdje mu aga kaže”, rekao je Konaković.

Vrlo brzo, uslijedio je i odgovor Milorada Dodika.

“Dino, bolan, znao sam da si levat, ali da si toliki levat, nisam ni pretpostavljao. Svi su još sinoć shvatili da te sprdam, samo si se ti primio k'o saučešće”, poručio je Dodik.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79