Potez vozačice oduševio Facebook: “Udarila sam vam auto…”

Potez jedne vozačice iz Splita oduševio je pratitelje popularne Facebook stranice Prometne zgode i nezgode.

“Udarila sam vam auto, moj broj je… Da vam dam policu”, napisala je na papir pa ga ostavila ispod brisača oštećenog automobila.

“Bravo. Danas u Splitu”, napisali su administratori profila uz fotografiju koja je brzo prikupila mnoštvo komentara i lajkova.

“Jednom će ljudi shvatiti da za 100 kn više imaju zaštitu bonusa za AO i da na kraju svega, kada nekog udare ne trebaju pobjeći s mjesta događaja nego lijepo ostaviti svoj kontakt kako bi druga strana mogla popraviti štetu. To bi naravno i svi vi očekivali da vam se dogodi, pa onda tako i postupajte… Budite ljudi”, napisala je jedna pratiteljica.

Drugi su se prisjetili svojih iskustava.

“Tako je i mene poštenjačina udarila, napisao namjerno pod brisač krivu registraciju i krivi broj telefona i zbrisao. Srećom jedna legenda je zapisala njegovu pravu registraciju”, podijelio je jedan vozač u komentarima, prenosi Index.


Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79