Potjera policije za vozilom sa više stranih državljana završila slijetanjem s puta

Potjera hrvatske policije za vozilom s više stranih državljana završena je u Sloveniji kada je automobil sletio s puta i udario u drvo. Vozač, čiji je automobil imao registraciju Letonije, uhapšen je tokom ovog incidenta.

Slovenačka policija potvrdila je da je u vozilu bilo više stranih državljana. Hrvatska policija izjavila je da se vozač jutros nije zaustavio, ignorisao je zvučne i svjetlosne signale, a kršeći saobraćajne propise ugrozio je druge učesnike u saobraćaju. Potom je, nakon što je udario u spuštenu rampu, nastavio put prema jugu, gde je ponovo udario u rampu kod izlaza s autoputa u Karlovcu.

Nakon što je prešao granicu u Sloveniju preko bivšeg graničnog prelaza, vozač je izazvao udes udarivši u drvo. Odmah nakon toga, slovenačka policija je preduzela korake za hapšenje vozača i sprovođenje dalje istrage.

Hrvatska i slovenačka policija sarađuju u razmjeni podataka putem međunarodne policijske saradnje kako bi utvrdile sve detalje ovog događaja.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79