Potraga u toku: Pronađen automobil u kojem je Arnela Smajlović otišla od kuće

Prema zvaničnim podacima Uprave policije MUP-a Kantona Sarajevo jučer je u Policijsku Upravu Novi Grad došao Z.K. i prijavio da je oko 13 sati sa adrese stanovanja u ulici Mihaljevska otišla njegova kćerka Arnela (Salke) Smajlović koja je rođena 2. decembra 1990. godine sa prijavljenom adresom prebivališta u ulici Nerkeza Smailagića.

Djevojka se sa adrese u Mihaljevskoj ulici udaljila Passatom, a to vozilo je kasnije pronađeno ispred zgrade u ulici Nerkeza Smailagića.

Nestala Arnela Smajlović: Preko njene kartice plaćeno gorivo na benzinskoj pumpi!

Prilikom odlaska od kuće Arnela je na sebi imala crnu haljinu, crni mantil i crni nikab (maramu kojom pokriva kosu), crne patike sa bijelim đonom i crnu tašnu sa kaišem boje zlata.

Prema opisu iz prijave Arnela je visine oko 175 centimetara, oči su joj tamno smeđe boje, srednje je tjelesne građe i ima ožiljak ispod lijevog oka.


Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79