Potrebni studenti za akciju brojanja prometa, dnevnica 80 KM

Za potrebe provođenja akcije brojanja prometa i anketiranja sudionika u prometu na području SBK/Ž tvrtka Ecoplan d.o.o. Mostar potražuje 18 studenata koji bi vršili brojanje prometa odnosno anektiranje sudionika u prometu.

Akcija će se provesti jedan radni dan u trajanju 12h, u periodu 13-17.9. ili 20-24.9 na 4 lokacije na magistralnim cestama SBK (Lašva, Vitez, Travnik, Jajce), uz policijsku pratnju. Na svakoj lokaciji će biti raspoređen tim od 3 do 5 ljudi.

Obavezno je sudjelovanje na obuci koja je planirana da se održi dan prije izvođenja anketa. O svim detaljima akcije brojanja i anketiranja prometa svi će zainteresirani kandidati, nakon odabira, biti obavješteni naknadno.

Ukoliko netko od zainteresiranih kandidata posjeduje vozilo i može ponuditi i uslugu prijevoza tima molimo da mogućnost uslugu prijevoza posebno naznačite u prijavi (naknada za korištenje vozila 0,45 KM/prijeđenom kilometru).

Naknada za pružene usluge anketiranja/brojanja prometa je jednokratna i iznosi 80,00 KM.

Poželjno je, ali ne i nužno, da su kandidati studenti viših godina građevinskog ili prometnog fakulteta.

U prijavi je potrebno obavezno navesti:

Ime i prezime:
Godina rođenja:
Mjesto boravka (naseljeno mjesto/općina):
Kontakt telefon:
Email adresa:
Mogućnost korištenja privatnog vozila: Da / Ne

Prijave slati na email adresu: andjelka.vojvodic@ecoplan.ba do petka 10.09. 2021. u podne.

Sve dodatne informacije se mogu dobiti preko naznačene email adrese ili putem telefona 036 397 404 (u periodu 08-16 h).

Kontakt osoba: Anđelka Vojvodić i Mirela Šetka Prlić

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79