Potresna ispovijest: “Naši unuci ne znaju da su im roditelji mrtvi”

Na sreću, djeca su dobro, oporavljaju se od zadobijenih povreda, obojica su smještena na Dječju kliniku u Tiršovoj u Beogradu

Naši unuci ne znaju da su zauvijek izgubili oca i majku, oni misle da su im roditelji u komi i da će ponovo biti sretna porodica kada izađu iz bolnice.

Na sreću, djeca su dobro, oporavljaju se od zadobijenih povreda, obojica su smještena na Dječju kliniku u Tiršovoj u Beogradu i maloprije smo zvali bolnicu da pitamo kako su – ovako počinju razgovor, Živorad i Biljana, koji su u danu u saobraćajnoj nesreći izgubili sina Nebojšu (46) i snaju Željku (39), dok su njihovi unuci, dva dječaka, jedan od 11 i drugi od osam godina, zadobili povrede.

Tuga u porodičnoj kući Milosavljević u Laćarku, nadomak Sremske Mitrovice, gde se ova porodica skućila 2004. godine, nakon dolaska iz Podujeva. Umjesto da baba i deda slušaju o lijepim utiscima unuka sa odmora u Banji Koviljači, u nedelju su primali izjave saučešća, piše Blic.

Tijelo majke ispalo iz auta, otac umro za volanom: Dječaci gledali kako im ginu roditelji

– Oni su otišli još prošle subote tamo na odmor, na sedam dana. Mi smo ih željno iščekivali taj dan, jer smo znali da se vraćaju. Ali ovako nešto niko nije mogao da nasluti – govori Nebojšin otac dok gleda u snajinu i sinovu sliku na stolu ispred koje gori sveća.

Kako kaže starac, o nesreći ih niko zvanično nije obavijestio, ali ni javio da su nastradali na pružnom prelazu u Zminjaku, kod Šapca.

– Kako su neki od očevidaca rekli, moj sin je počeo da prelazi pružni prelaz i kada je ugledao voz, valjda je pomislio da neće stići pa je krenuo kolima unazad. U tom trenutku pomislio je na djecu, da ih sačuva – govori neutešni otac koji je ogorčen što je za ovu nesreću saznao iz medija.

Nebojšina rođena sestra Nataša (45), koja živi sa njima, stalno se raspituje za zdravlje dječaka, kaže da stariji bratanac ima posekotine, dok mlađi ima nagnječenje kuka i rasjekotinu na nozi. Čim je čuo ružne vijesti odmah je stigao iz Kuršumlije Nebojšin najmlađi rođeni brat Slaviša, koji je tokom dana pomagao roditeljima oko sahrane.

Za Nebojšu i Željku prijatelji, poznanici, komšije imaju samo riječi hvale, kao i za cijelu porodicu Milosavljević. Nebojša je radio u jednoj građevinskoj firmi, dok je Željka bila zaposlena u jednoj fabrici stočne hrane.

(FOTO) Objavili koliko su SRETNA PORODICA, a onda se dogodio stravičan udes

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79