Potresna ispovijest očevica nesreće u Bijeljini: Nije probao da ih obiđe, naletio je na njih

Deni Beganović iz Bijeljine, rođak porodice stradalog dječaka, potvrdio je da je pokušao da drugom vozaču kaže da ne naleti na njih troje, ali u tome nije uspio.

“On i moja rodica, odnosno dječakova majka, otišli su u prodavnicu i kad su se vratili, prelazili preko ulice, dječaka je zgazilo auto, nakon čega je vozač pobjegao”, rekao je Beganović u izjavi za portal InfoBijeljina.

Prema njegovim riječima, nakon što je dječaka udarilo vozilo, njegova majka je potom počela da trči do mještana, kako bi zvala pomoć.

Nakon tragedije u Bijeljini utvrđeno: Vozač bio pijan kada je autom pokosio dječaka

“U tom momentu je naišlo drugo auto. Svi smo bili na ulici, trčao sam naprijed da kažem drugom vozaču da koči i da stane. On nije probao da obiđe, nego je naletio na njih”, rekao je Beganović.

Kako je naglasio, majci dječaka polomljena je ruka, a ocu noga i on mora na operaciju.

“Zvali smo Hitnu, bilo je tu još ljudi, htjeli smo kombijem da odvezemo u bolnicu, a onda je Hitna stigla”, ističe Beganović u izjavi za portal InfoBijeljina.

Prema njegovom sjećaju, na dječaka je naletjelo crno vozilo, dok je na njih troje naletjelo drugo vozilo, dok su mu pružali pomoć na putu.

Uhapšen i drugi vozač nakon nesreće u Bijeljini u kojoj je poginuo dječak

Mještanin, koji nam se predstavio kao Osman, ističe da je u ovoj ulici i ranije bilo nezgoda.

Kako naglašava, mnogo puta se dešavalo da vozila udare pješake.

“Zalete se, niko ne vodi računa. Zašto se ne stave ležeći policajci, znakovi ograničenja?! Nismo se nikome obraćali u vezi sa ovim problemom, ali bi trebalo nadležni da reaguju i spriječe nove tragedije”, ispričao je za InfoBijeljina ovaj mještanin.

Nakon što je u Bijeljini poginuo dječak: ,,Roditelji leže u kući, ne mogu pričati”

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79