Potresne fotografije sa mjesta nesreća u kojoj su povrijeđene tri osobe

Teška saobraćajna nesreća desila se večeras na području Ilidže, u blizini Hotela Bosna.

Kako smo prethodno saopćili, ovu informaciju potvrdili su za portal Radiosarajevo.ba iz Ministarstva unutrašnjih poslova Kantona Sarajevo (MUP KS).

“Dojavu smo dobili u 21.37 sati. Na lice mjesta je upućena patrola. Desila se saobraćajna nesreća u kojoj su učestvovala dva vozila.

Tri osobe su povrijeđene i prevezene vozilom Hitne pomoći KS na  Kliniku urgentne medicine (KUM)”, kazali su iz MUP-a KS

Dojavu smo dobili u 21.37 sati. Na lice mjesta je upućena patrola. Desila se saobraćajna nesreća u kojoj su učestvovala dva vozila. Tri osobe su povrijeđene i prevezene vozilom Hitne pomoći KS na  Kliniku urgentne medicine (KUM)”, kazali su iz MUP-a KS.

Uviđaj je u toku.

Na ovoj dionici puta policijski službenici regulišu saobraćaj.

Podsjećamo, prema prvim informacijama koje smo dobili od našeg novinara sa mjesta događaja povrijeđenim osobama odma su pritekli u pomoć građani koji su se zadesili u blizini.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79