Potresne riječi nakon vijesti da je preminula Natalija (24) koja se danima borila za život

Natalija Cvetković (24) iz Beograda preminula je prošle noći na VMA gde je hitno transportovana iz Kotora nakon što joj je iznenada stalo srce.

Njoj je srce, podsjetimo, iznenada stalo 26. avgusta, tokom boravka u Crnoj Gori, a tamošnji ljekari su uspjeli da je nakon reanimacije vrate u život. Djevojka je u utorak zbog teškog zdravstvenog stanja avionom hitno prebačena na liječenje na VMA, ali njeno mlado srce jednostavno nije izdržalo.

– Ljekari su dali sve od sebe, ali nije bilo pomoći – rekli su njeni roditelji.

Nakon objavljene vesti da je Natalija preminula na Vojnomedicinskoj akademiji, građani na društvenim mrežama masovno šalju iskreno saučešće i poruke podrške njenoj porodici.

– Žalosno i tužno, mlada djevojka, jadni njeni roditelji – napisao je jedan korisnik.

– Bože, podari joj carstvo nebesko, amin – napisala je jedna korisnica.

Ljudi su mahom u šoku.

– O moj Bože! Počivaj u miru anđele – navodi jedna korisnica, piše Kurir.

– Joj, mladosti, zašto ode? Saučešće porodici. Laka joj zemlja – nadovezala se druga korisnica.

Natalija je inače danima bila u komi. Dan prije nego što joj je stalo srce na odmoru u Rafailovićima ni na šta se nije žalila. Ujutro kad je ustala nije joj međutim bilo dobro. Žalila se na bol u grudima.

– Prethodno veče smo sjedili sa komšijama i pričali. Uobičajen dan. Ujutro je ustala i požalila se da joj nije dobro. Pitala sam je da pozovem Hitnu pomoć. Dala sam joj meda i vode. Otišla je u kupatilo Onda je opet imala neki napad. Počela je da se onesvješćuje. Imala je bol u grudima – pričali su njeni roditelji.

U jednom momentu Natalija više nije mogla ni da kaže šta joj je.

– Vi ne očekujete tako nešto od osobe od 24 godine. To je šok. Niko ne pomišlja na srce – rekli su ranije njeni roditelji.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79