Potresne riječi oca i majke tragično preminulog Gorana (19): “Bio si pošten, zato su te i ubili”

Pozdravi, gore, na nebu, svog djeda, a mog oca. Pitaće te ko te poslao njemu, ovako rano. Reci mu, ne boj se, više ti zlotvori ne mogu ništa, poručio je otac Slobodan Boban Karanović na poslednjem ispraćaju svoga sina. Porodica tvrdi da su mladića u smrt otjerale komšije, koje su pisale peticije protiv Gorana i napuštenih pasa, koje je mladić čuvao u svom dvorištu. Imao ih je 40.

(FOTO) Sahranjen Goran (19) koji je izvršio suicid zbog komšija: “Dao si život za svoje šapice”

Porodica stradalog mladića za njegovu smrt okrivljuje i lokalnu vlast, jer je Komunalna policija naredila da psi moraju biti uklonjeni iz sela.

– Ubila te prnjavorska vlast – rekla je Goranova majka Zora Karanović, nad sinovima grobom. Podsjećamo, Goran Karanović oduzeo je sebi život zbog bune koju su digle komšije, a onda se pojavila i komunalna policija koja je poručila da Goran može imati samo dva psa, a da će ostale odvesti. To je sve uznemirilo Gorana koji je na koncu sebi oduzeo život.

Majka ga je našla obješenog u plasteniku piše Srpskainfo.

Očajna majka mladog zaštitnika životinja iz Prnjavora optužuje komšije za smrt svog sina

Sahrana preminulog mladića iz Prnjavora, majka optužuje komšije za njegovu smrt

“Oni su zlotvori, mog su Gorana otjerali u smrt, zbog njih je moj mali anđeo digao ruku na sebe, rekla je neutješna majka prenosi srpskainfo.com i dodala:

“On je imao 15 svojih pasa, ostali su bili sa ulice. Dešavalo se da ih se skupi i po 50, sve njih je on hranio, liječio i čuvao, bez ikakve materijale koristi, iz čiste ljubavi. Od svog novca im je kupovao lijekove i hranu”.

Tragediji je predhodilo to što su bunu digle komšije, a onda se pojavila i komunalna policija koja je poručila da Goran moće imati dva psa, a da će ostale odvesti. To je sve uznemirilo Gorana koji je na koncu sebi oduzeo život. Majka ga je našla obješenog u plasteniku.

Ova tragedija izazvala je brojne reakcije. Zaštitnici životinja iz cijele BiH pozvali su građane da danas u 13 sati dođu u Prnjavor i isprate Gorana na vječni počinak.

“Danas je jedan od najtužnijih dana za napuštene životinje. Goran Karanović je sebi oduzeo život. Digao je ruku na sebe jer s manje od 20 godina nije mogao da izdrži pritisak onih koji su ga neprekidno prijavljivali. Slali mu policiju na vrata zbog 40-ak pasa koje je volio svim svojim srcem. Koje je danonoćno pazio. Koje je bolesne, polomljene, krvave dovodio svojoj kući i ulagao sve napore da im obezbjedi liječenje i dobar život. Svaki dan su mu prijetili da će ih oduzeti.

Mladi Goran se prije tri dana oglasio na Facebooku, tražio je pomoć za svoje pse

Danas su oni kojima smetaju životinje pobijedili. Ugasili su život mlađi od dvije decenije. Oni stari, nervozni, potplaćeni, oni bijesni na sebe i sve oko sebe kojima smeta kad psi zalaju oni su potpisivali peticiju da ga unište. Smetao je njima i ovaj mladi život. Gorane čuvaj nam Reksa. Čuvaj sve šapice koje su ikada otišle od tebe prerano. Jedina utjeha je što će od danas imati pravog anđela da ih dočeka kada odu od nas”, navodi se objavi na Fejsbuk stranici Udruženja “Wag Wag”. Pozdravi, gore, na nebu, svog djeda, a mog oca. Pitaće te ko te poslao njemu, ovako rano. Reci mu, ne boj se, više ti zlotvori ne mogu ništa, poručio je otac Slobodan Boban Karanović na poslednjem ispraćaju svoga sina.

 

 

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79