Potresne scene iz Beograda: Bilder pretukao radnicu u teretani

Jeziva scena odigrala se jučer u jednoj teretani u Beogradu kada je jedan od posjetilaca ušao iza pulta i pretukao radnicu, piše Kurir.

On ju je udarao šakama u glavu, jer mu je navodno rekla da ne može da sjedi za pultom jer nije tu zaposlen.

Ovu informaciju podijelio je na Instagramu i Aleksandar Đorđević, vlasnik teretane “Ahilej”, gdje se brutalni napad i desio.

Na snimku koji je priložio vidi se krupan muškarac koji ulazi za pult, grubo odguruje jednu od zaposlenih kako bi prišao drugoj radnici i počeo mučki da je udara u glavu.

– Da se nikada ne ponovi!!! Danas je u teretani na Novom Beogradu siledžija ušao u pult i prebio radnicu. Tukao ju je pesnicama u glavu zato što mu je rekla da ne može da sjedi za pultom. Tukao je nečiju kćerku, sestru, djevojku. Uhapšen je. Kazaću samo jedno – niko nikada neće pobijediti sistem koji smo svi teškom mukom napravili. “Ahilej” je najveći fitnes brend u Srbiji i u ovom dijelu Evrope sa preko 39.000 članova. Mi smo jedna porodica kojoj je cilj zdrav način života i vježbanje. Sve siledžije koje misle da će nas svojim nasilničkim ponašanjem pobijediti, grdno se varaju – poručio je Đorđević.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by ahilej.lifestyle (@ahilej.lifestyle)

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79