Potresni detalji likvidacije sestara: Pored tijela pronađen krvav čekić

Tijela djevojčica pronašao otac Nenad Đurašović, koji je prvo vidio tijelo jedne djevojčice pored ulaznih vrata kuće, a zatim i druge u vešeraju

Krvav čekić pronađen je pored tijela šestogodišnje i desetogodišnje djevojčice koje su likvidirane u petak u Pertu, a za čiju likvidaciju je optužena njihova majka Milka Đurašović (38), porijeklom iz BiH, prenose strani mediji.

Šokantno saznanje: Žena koja je likvidirala kćerke u Australiji je iz Bosne i Hercegovine

Navodno je majka osumnjičena za zločin, koja inače radi kao bolničarka u Crvenom krstu, koristila i lijekove protiv depresije, a sumnja se da je i sebi pokušala nauditi jer je pronađena na obližnjem parkingu sa povredama.

Tijela djevojčica pronašao otac Nenad Đurašović, koji je prvo vidio tijelo jedne djevojčice pored ulaznih vrata kuće, a zatim i druge u vešeraju.

Ovaj nezapamćen zločin potresao je Australiju, a poznanici porodice ispričali su da su djelovali skladno i da ništa nije slutilo na probleme u porodici.

Ističu da je ona “bila divna majka, a djevojčice kulturne i lijepo vaspitane i nije poznato šta je dovelo do tako monstruoznog zločina”.

Majka se nalazi u bolnici u Pertu, pod nadzorom policije, a u ponedjeljak je i saslušana iz bolničkog kreveta, prenosi Fokus.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79