Potresni oproštaji od mladića koji se motorom zakucao u kamion

Protiv njega će biti podneta prijava za teško delo protiv bezbjednosti javnog saobraćaja, a nastradali Srđan nije imao položen ispit ni za jedno kategoriju vozila.

Do stravične saobraćajne nesreće u kojoj je dvadesetogodišnjak poginuo, a njegova saputnica, N. E. (18) teško povrijeđena, došlo je u ponedjeljak uveče u Ulici Jovana Mikića. U policiji su za Blic rekli da je do “nezgode došlo kada vozač tereretnog vozila nije ustupio pravo prvenstva prolaza motociklisti, koji se u kretao ulicom Jovana Mikića, iz pravca periferije ka centru grada.”

Kako saznajemo, vozač “TAM-a” J. N. iz Subotice, se u saobraćaj uključivao u visini kućnog broja 218 gledano iz pravca periferije ka centru, pri čemu nije propustio vozača motocikla, koji se u isto vreme kretao Ulicom Jovana Mikića, takođe iz pravca periferije ka centru grada. Prednjim delom motocikla udario je u zadnju lijevu stranu teretnog vozila.

Nakon sudara kamion je ostao u levoj kolovoznoj traci, a nesrećni mladić sletio je s puta i pao ispred jedne od kuća. On je preminuo, dok je osamnaestogodišnjakinja zadobila teške povrede i hospitalizovana je u subotičkoj Opštoj bolnici.

Srđan i djevojka su nosili zaštitne kacige, a alko-test vozača kamiona je bio negativan.

Protiv vozača teretnog vozila biće podnijeta krivična prijava za krivično djelo teška djela protiv bezbjednosti javnog saobraćaja.
“Anđeli će te čuvati na nekom boljem mjestu”

Uz izjave saučešća porodici, prijatelji Slađana D. napisali su na društvenim mrežama da su motori bili njegova ljubav.

Veliki broj ljudi je u nevjerici zbog tragedije i poručuju da je “bio anđeo zbog čega će ga anđeli čuvati na nekom boljem mjestu”.

Tijelo mladića poslato je na obdukciju u Institut za sudsku medicinu, u Novi Sad.
Djevojka u teškom stanju

N. E., saputnica na motociklu, je u teškom stanju. Nalazi se u subotičkoj bolnici u jedinici intenzivnog liječenja. Trenutno je intubirana i na mehaničkoj ventilaciji je, sa povredama glave.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79