Potukle se učenice Tehnološke škole: Reagovala Hitna i policija

Dvije učenice Tehnološke škole iz Banjaluke potukle su se u blizini ove obrazovne ustanove, potvrđeno je za “Nezavisne novine”.

Naime, kako je rekao Dejan Čutura, direktor škole bilo je udaraca, te jedna od djevojčica imala i krvarenja nosa, ali, kako kaže, ne bi trebalo da se radi o težim tjelesnim povredama.

“Hitna pomoć je odvezla  jednu djevojčicu, čekamo da se utvrdi koji je stepen povrede. Tukle su se dvije djevojčice iz istog razreda, koje su navodno i drugarice i razlog još uvijek ne znamo”, kazao je Čutura za “Nezavisne novine”

Dodao je da se tuča desila van školskog dvorišta, a radnici škole su prišli i razdvojili ih u tuči.

“Jedino što me je zabrinulo da ostali učenici nisu bili solidarni i nisu reagovali, niti pokušali da ih spriječe u tuči”, pojasnio je Čutura i dodao da je samo jedna učenica pokušala da ih razdvoji.

Kako je rekao obavjestili su i policiju.

Ističe da ranijih godina u ovoj školi ovakav vid vršnjačkog nasilja nije se često dešavo.

“Za mojih 25 godina rada mogu da ih nabrojim na prste jedne ruke”, kazao je Čutura.

Kako nam je rekao jedan od očevidac, tuča je bila oko 9.20 časova, na odmoru ispred školske kapije.

“Njih dvije su se  svađale pet minuta. Onda je jedna skočila na drugu oborila je i udarala šakama u glavu. Djevojčici je krenula krv iz nosa, jedva su ih razdvojili, a došla je i hitna, te je izgrebanu i krvavu djevojčicu odvezela “, kazali su očevidici.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79