Potvrdio gradonačelnik: I Grad Podgorica se pridružio akciji kupovine novog kombija navijačima iz BiH

Uz ponovljeno izvinjenje našim prijateljima iz Bosne i Hercegovine zbog jučerašnjeg paljenja kombija Grad Podgorica će podržati akciju prikupljanja sredstava za kupovinu novog, napisao je Vuković.

Gradonačelnik Podgorice Ivan Vuković potvrdio je da se grad Podgorica pridružio akciji prikupljanja novca za kupovinu kombija vlasniku iz Bosne i Hercegovine koji je zapaljen prije subotnje utakmice Lige nacija između Crne Gore i “Zmajeva”.

Nakon što se pojavila vijest da je izgorio kombi bh. registracijskih tablica, udruženje navijača reprezentacije Crne Gore “Ultra Crna Gora” pokrenulo je akciju prikupljanja novca za vlasnika tog vozila. U akciju su se uključili brojni Crnogorci. RTCG je ponudila smještaj navijačima iz BiH koji su ostali bez svog prijevoza kući.

Potez njegovih sunarodnika je oduševio Vukovića koji im se putem Twittera zahvalio, a onda poručio i da će Grad Podgorica podržati tu akciju.

– Hvala momcima iz Ultra CG na tome što su nas učinili ponosnim. Uz ponovljeno izvinjenje našim prijateljima iz Bosne i Hercegovine zbog jučerašnjeg paljenja kombija Grad Podgorica će podržati akciju prikupljanja sredstava za kupovinu novog – napisao je.

Inače, utakmica Crne Gore i BiH (1:1) je protekla bez incidenta, a u Podgorici je vladala sjajna atmosfera uoči meča. Podsjetimo, naš tim je došao u vodstvo u 62. minuti kada je pogodio Luka Menalo, a konačnih 1:1 postavio je Adam Marušić u 77. minuti.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79