Potvrđena optužnica protiv konobarice Sanje Đonlić, koja je likvidirala Husu Tahirovića

Kantonalni sud u Novom Travniku potvrdio je optužnicu Kantonalnog tužilaštva Travnik podignutu protiv Sanje Đonlić zbog likvidacije Huse Tahirovića.

Optuženoj se stavlja na teret da je 13. januara oko 2:30 sati u ugostiteljskom objektu „Asroe“, u kojem je radila kao konobarica, likvidirala vlasnika lokala Husu Tahirovića tako što mu je nožem nanijela teške i po život opasne tjelesne povrede, od kojih je oštećeni preminuo istu noć, prenosi Avaz.

Prema navodima iz optužnice koja je objavljena na stranici Kantonalnog tužilaštva SBK, likvidaciji je prethodila svađa i međusobno guranje s Tahirovićem. U namjeri da ga likvidira, sa šanka je uzela nož dužine oštrice 18,5 centimetara te snažno ga zarila Tahiroviću u lijevi dio grudnog koša. Ostavila ga je u kafiću da iskrvari, a ona je napustila objekt.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79