Povećan broj maloljetnika koji krše zakon

Na području u nadležnosti Policijske uprave Istočno Sarajevo u proteklih osam mjeseci osam maloljetnika je izvršilo krivična djela.

To je sedam osoba više nego u istom periodu protekle godine, kada je registrovano jedno, rekla je portparol ove uprave Vesna Stokanović.

Stokanovićeva je navela da je sedam maloljetnika koji su počinili krivična djela u ovom periodu uzrasta od 16 do 18 godina, a jedno je uzrasta od 14 do 16 godina, i svi su muškog pola.

Ona je rekla da maloljetne osobe najčešće vrše krivična djela iz oblasti opšteg kriminaliteta, imovine i krivična djela protiv života i tijela.

Stokanovićeva je dodala da je u proteklih osam mjeseci evidentirano i šest krivičnih djela u kojima su maloljetne osobe oštećene, što je za dva krivična djela manje nego u istom periodu lani prenosi Srpskainfo.

Ukradene lične podatke građana PRODAVALI i koristili za klađenje

 

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79