Povrijeđena 12-godišnja djevojčica sinoć je hitno operisana: “Strahujemo da od doživljenog stresa ne dobiju još i šećer “

Zbog povreda koje je jučer u poslijepodnevnim satima dobila, kada ju je u sarajevskom naselju Doglodi napao pas, povrijeđena 12-godišnja djevojčica sinoć je hitno operisana na Odjelu hirurgije na Kliničkom centru Univerziteta u Sarajevu.

U Doglodima pas izujedao djecu, otac dječaka spasio mališane

– Zbog ogromnih ugriza moje dijete sinoć je hitno operisano. Trenutno je smještena na Odjelu pedijatrije. Sina je jutros supruga vodila u Dom zdravlja Vrazovo na previjenje i pregled. Djeca su još uvijek pod traumom i isprepadana. Strahujemo da od doživljenog stresa ne dobiju još i šećer – rekao je za “Avaz” očajni roditelj.

Kako je kazao, slučaj je prijavio nadležnoj Policijskoj upravi Ilidža kojoj je upravio dostavio dokumentaciju o stepenu povreda kod svoje djece.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79