Povrijeđeni radnik odbio hospitalizaciju i samovoljno napustio bolnicu

Pacijent P.L. (34), koji je teže povrijeđen kada je pao sa stambene zgrade u banjalučkom naselju Borik tokom izvođenja građevinskih radova, odbio je hospitalizaciju u Univerzitetskom kliničkom centru (UKC) Republike Srpske i samovoljno napustio ovu zdravstvenu ustanovu.

Pacijent je dovezen u Urgentni centar sanitetskim vozilom Doma zdravlja Banjaluka juče u 12.50 časova, saopšteno je iz UKC-a.

Iz Policijske uprave Banjaluka ranije je saopšteno da je P.L. teže povrijeđen kada je tokom izvođenja građevinskih radova pao sa stambene zgrade u banjalučkom naselju Borik, te da je zbrinuto u Univerzitetskom kliničkom centru Srpske.

U saopštenju je navedeno da su službenici Policijske uprave Banjaluka juče postupili po prijavi da je u Ulici Novice Cerovića u Banjaluci lice P.L. palo sa prve etaže stambene zgrade.

Uviđaj na licu mjesta izvršili su policijski službenici u saradnji sa republičkim Inspektoratom za zaštitu na radu, prenose Nezavisne.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima!

Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79