Požar u fabrici boja i lakova u Apatinu uspješno lokalizovan

Foto: Instagram

Rano jutros izbio je požar u fabrici za proizvodnju boja i lakova u Apatinu, ali je brzom reakcijom vatrogasnih službi požar uspješno lokalizovan.

Nezvanično, izvori navode da nema povrijeđenih osoba, što je olakšanje za lokalnu zajednicu koja je bila uznemirena zbog gustog i crnog dima koji se širio iz fabrike.

Snimci objavljeni na društvenim mrežama pokazali su kako se dim vidljivo širi iznad grada, izazivajući zabrinutost među građanima.

Vatrogasne ekipe iz Sombora i Apatina brzo su reagovale nakon što je požar prijavljen u 9 sati jutros.

Na terenu je bilo angažovano ukupno pet vatrogasnih vozila, tri iz Sombora i dva iz Apatina, koje su uspjele lokalizovati požar do 10.15 časova.

Za sada još uvijek nisu poznati uzroci požara, ali se istraga nastavlja kako bi se utvrdile okolnosti koje su dovele do ovog incidenta.

Lokalne vlasti i vatrogasne službe nastaviće da prate situaciju i preduzimaju neophodne mjere za osiguranje bezbjednosti građana i imovine.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli 192.RS (@192_rs)

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79