Požar u skladištu kraj bivše fabrike bicikala

Zapalilo se skladište u Istočnom Novom Sarajevu, koje se nalazi u okviru nekadašnje fabrike bicikala “Lasta”, javlja dopisnik Srne sa lica mjesta.

Iz objekta, koji se nalazi uz stambenu zgradu, izbija veliki crni dim.

Pripadnici Teritorijalne vatrogasne jedinice Istočnog Sarajeva nalaze se na terenu i gase požar koji je izbio u magacinu uz fabriku “Lasta”, izjavio je Srni starješina Teritorijalne vatrogasne jedinice Istočnog Sarajeva Njegoš Vukadin.

“Riječ je o magacinu za koje su rukovodioci `Laste` rekli da nemaju ništa s tim. Još ne znamo šta je u tom magacinu, da li su neke mašine ili nešto drugo. Napolju nema vatre ali ima veliki dim”, rekao je Vukadin.

On je istakao da su spremne i dodatne ekipe za gašenje ukoliko bude bilo potrebe.

“Zbog izdimljavanja magacina gašenje objekta će potrajati. Taj požar za sada ne predstavlja prijetnju drugim objektima. Ne postoji niti jedna naznaka da je neko bio u tom objektu jer je bio zatvoren”, naveo je Vukadin.

Kad je riječ o mogućim uzrocima požara, starješina Teritorijalne vatrogasne jedinice Istočnog Sarajeva je naveo da se eventualni dokazi predaju inspekciji za eksplozivne materije i zaštitu od požara MUP-a koja radi uviđaje.


Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79