Poznat identitet MALOLJETNIKA čije je tijelo pronađeno jutros na pijaci

Na parkingu ispred trgovine u blizini gradske pijace u Doboju noćas je pronađeno tijelo 17-godišnjeg Belmina T.

Tijelo su uočili zaposleni u Službi hitne pomoći Doma zdravlja Doboj te o tome obavijestili policiju.

U policiji kažu da im je noćas u 1:45 sati prijavljeno da se tijelo nalazi na parkingu gradske pijace, prekoputa Doma zdravlja, prenosi Avaz.

Slobodan Radinković, načelnik Policijske uprave Doboj, potvrdio je da je noćas oko 1:45 prijavljeno Policijskoj stanici Doboj 1 da na trotoaru tržnog centra leži nepoznata osoba.

– Kada su došli policajci, utvrdili su da se radi o nepoznatom muškarcu mlađe dobi. Policajci su osigurali lice mjesta do jutarnjih sati. Jutros su pripadnici Sektora kriminalističke policije, zajedno s postupajućim tužiocem Okržunog tužilaštva, izvršili uviđaj. Za sada događaj nema kvalifikaciju, ne možemo reći da se radi niti o krivičnom djelu. Ne možemo se izjasniti o prirodi niti uzroku smrti. Za sada što imamo informacije jeste da na pronađenom tijelu nema vidljivih povreda – izjavio je Radinković.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79