Poznat identitet maloljetnika koji je poginuo uoči osamnaestog rođendana

Maloljetnik je u trenutku nesreće vozio vozio motocikl i sudario se s “pasatom” za čijim volanom je bio M.K, a na mjestu suvozača V.K.

Vozač “pasata” u nesreći je zadobio teške tjelesne povrede i zadržan je u dobojskoj bolnici na liječenju dok je V.K. imao lakše povrede.

Novi detalji nesreće: Maloljetnik poginuo uoči 18. rođendana

Iz Policijske uprave Doboj saopštili su da se nesreća dogodila juče oko 18.30 časova, te da je o svemu obaviješten dežurni tužilac.

Nastradali maloljetnik sutra je trebao proslaviti punoljetstvo. Brojni prijatelji opraštaju se od M.E. porukama na društvenim mrežama.

“Sudbuna bi jača. Otrgnu te od života. Zašto? Sudbina bi brža. Otrgnu te samo za tren. Za sekundu. Pre tvoga punoljetstva. Koje je sutra 24.8. 2020. Nedozvoli da zakoračiš svoj prvi korak u svet odraslih. Krenuo si na put. Na tom putu pestalo je da kuca, tvoje malo srce. Ugasio se tvoj maladi. Premladi život. Trebao si sutra da slaviš. Da se veseliš, raduješ. Da gasiš svećice na torti. Da zamišljaš želje, sanjaš snove, ambicije. Nasta tišina. Muk, tuga, nevjerica. I nebo je danas sivo. I ono će da plače. Zašto baš ti ? Naš nasmejani i vedri dječače nedosanjanih snova. Ode iznenada. Tako rano. Tako tiho. Anđele naš mali. Putuj spokojno u carstvo Nebesko. Među anđele. Na Nabeski svod. Među zvjezdice. Mi ćemo da pamtimo tvoj vedri i nasmejani osmeh. I da te čuvamo od zaborava.” – opraštaju se prijatelji i poznanici od m

(FOTO) U sudaru sa traktorom poginuo motociklista

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79