Poznat identitet nastradalog dječaka kojeg je pijani vozač usmrtio

Poznat identitet nastradalog dječaka kojeg je pijani vozač usmrtio


Četraestgodišnji dječak iz Berkovića sinoć je smrtno stradao kada ga je u tom mjestu na cesti prema Stocu pokosio automobil Škoda Octavia, potvrđeno je u Okružnom tužilaštvu Trebinje.

Nesretni dječak je na licu mjesta stradao, a vozač je, rečeno nam je, bio pod djestvom alkohola.

Nastradali dječak

 

Tragično nastradali dječak preminuo je u svojoj 14-toj godini. Njegova sahrana obavit će se sutra (petak) u porodičnom grobnom mjestu Dabrica u 16:00h.

Sprovod kreće ispred kuće žalosti u STOCU-UZINOVIĆI u 15.00 časova. Porodica prima saučešće u kući žalosti u STOCU 24.07.2020 od 10.00 do 15.00.

Nesreća se dogodila u 18.30 sati na cesti Stolac-Berkovići kada je automobil Škoda Octavia naletio na grupu djece koja se kretala, a u kojoj se nalazio i nesretni 14-godišnjak.

Odmah nakon nesreće urađen je uviđaj, a trenutno se, rečeno nam je, u prisustvu psihologa saslušavaju očevici nesreće, odnosno djeca koja su se u kobnom trenutku nalazila na cesti.

Također, poduzete su sve druge neophodne istražne radnje, s ciljem potpunog rasvjetljavanja ove tragične nesreće, a više informacija bit će poznato kasnije.


Pošalji vijest
Pošalji vijest

Imate vijesti koje želite podijeliti anonimno?
Javite nam putem Vibera ili e-maila!

VIBER EMAIL

Društvene mreže

Pratite nas na društvenim mrežama kako biste uvijek bili u toku s najnovijim vijestima i ekskluzivnim sadržajem!

Preuzmite našu službenu aplikaciju i uživajte u bržem i lakšem pristupu svim najnovijim vijestima, direktno na vašem mobilnom uređaju!

Crna Hronika Andorid AplikacijaCrna Hronika iOS Aplikacija